Tel: 86-0731-83889629
EN
Alle Kategorier

Hjem> Om Oss > Om Oss

Om Oss

Om Oss

Changsha Friend Experimental Analysis Instrument Co., Ltd. er en profesjonell produsent som utvikler, produserer og selger oljeanalyseinstrumenter. Produktene er egnet for petroleum, elektrisk kraft, kjemisk, vitenskapelig forskning, kvalitetsinspeksjon og høyskoler og annen relatert industri.

a-1


a-2

Siden oppstarten har Friend holdt seg til den kinesiske og vestlige industrielle sivilisasjonens "håndverkerånd", konstant utskjæring av våre egne produkter, stadig forbedret vårt eget håndverk, holdt seg à jour med markedets krav, og streber etter å skape nye ledelsesmodeller og nye produkter for å tilfredsstille kunder.


For selskapets langsiktige konkurranseevne har Friend alltid vært forpliktet til uavhengig forskning og utvikling av nye produkter, for å øke merverdien til produktene og for å styrke merkevarens omdømme som en garanti for fortsettelsen av selskapets vitalitet. Gjennom regjeringens plattform for å styrke opplæringsmekanismen for teknisk personell, har selskapet kraftig introdusert en gruppe av industrien omfattende talenter, akselerert selskapets viktigste virksomhet forbedring, og streber etter å bli bransjens mest vekstorienterte bedrifter.

Friend har alltid fulgt strategien om å utvikle forretningsallianser med sine kunder, aktivt integrere sine overlegne ressurser, forfølge utmerket produktkvalitet og pragmatisk søke nye holdninger for å tilby profesjonelle pre-sales, sales and after-sales services.

Friend vil oppfylle enhver forpliktelse overfor sine kunder med et fast tempo!

a-3
a-4